dinsdag 27 juli 2010

Alesund

klik op titel om video op Youtube te bekijken


Even een rustdag. Eerst maar even lekker uitslapen en dan komen we erachter dat het ontbijt hier maar tot 9.30 is. We eten iets kleins bij de espresso bar en gaan daarna lekker wandelen. We boeken een boottripje door de fjorden voor 's middags. Als we een salade eten op het gezellige terrasje aan het water, heeft Mark nog mooi de kans om de meeuwen te filmen die de restanten van de borden eten.

Ik heb echt een goeie dag, de hele dag zitten de kerels achter me aan. Klein minpuntje is dat ze zeker boven de 60 zijn en stomdronken. De laatste miste ook nog een oog!! Mark vindt dat ik echt een hit ben.

Het boottripje is erg mooi. We regelen de beste plekjes net achter de kapitein. Zelfs de bewolking die is komen binnen drijven kan de schoonheid van het landschap niet bederven. Aan het eind van het horresmor fjord (of zoiets) krijgen we de kans om in een prachtig houten hotel thee te drinken. Hoewel, binnen kregen we echt de kriebels, er was veel werk aan de inrichting besteed, maar het moet wel je smaak zijn!


Als afsluiting eten we nog een lekkere vissoep op ons favoriete terrasje en dan maar weer de vlucht voor morgen voorbereiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten