zondag 8 augustus 2010

Lulea

Na de enerverende dag gisteren hebben we vandaag weer een rustdag. Gisteren was de trip tussen de Noordkaap en Zweden erg indrukwekkend in de zin van onherbergzaam en leeg. Ik vond het angstaanjagender dan het ruige landschap in Noorwegen.

Vandaag gaan we golfen. We vinden een aardige golfbaan net buiten het stadje, waar we met twee Zweedse vriendinnen 18 holes lopen. na 5 holes was ik compleet moe. hoe is het mogelijk, mijn conditie thuis was erg goed en we hebben heel veel gelopen tijdens de vakantie. Mark denkt dat het door de plotselinge overgang naar warm weer komt. het is hier 27 graden, men noemt het hier de Russische zomer.


Lilianne biedt aan ons na het golfen naar de Gammelstad te brengen. dat is een heel oud stadje van houten huisjes en een kerk die nog stammen uit het jaar1200. Vroeger logeerden de boeren hier op zondag omdat de reis naar de kerk te lang was om in 1 dag heen en weer te gaan. Ze brengt ons ook nog terug naar het hotel!


Kennelijk is de afterparty vannacht niet in ons hotel en gaan ook de andere gasten lekker slapen in plaats van ons wakker houden tot 's morgens vroeg. We moeten vroeg op om het onweer te ontwijken, dus dat helpt.
Morgen gaan we naar Helsinki, zo hopen we een frontje mis te lopen wat hier de komende dagen slecht weer gaat brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten